Onze diensten

Sinds 2006 helpen wij bedrijven het maximum te halen uit de kansen die het internet kan bieden. Wij bouwen niet alleen een mooie website voor elke klant met unieke noden en wensen. Wij gaan een stap verder om een langdurige, productieve relatie aan te gaan met al onze klanten.

Wij maken voor u die website met de nodige uitstraling, gebruikersgemak en betrouwbaarheid. Contacteer ons vrijblijvend om uw project met ons te bespreken.

01. Content management systeem

Een CMS laat toe dat u zelf de inhoud van uw website kan aanpassen, inhoud kan toevoegen of verwijderen.

02. Responsieve ontwerpen

Een responsieve website is zo opgebouwd dat de gebruikerservaring steeds optimaal is, ongeacht met welk toestel u de site bezoekt.

03. Hosting & servers

Mwebdesign is de oplossing voor u om u bij te staan bij het kopen van een domeinnaam, webhosting, antivirus, e-mail en cloud-oplossingen.

04. Grafisch Design

In deze steeds snellere, luidrichtige wereld ontwerpen wij met een doel; om uit te dagen, om emotie, om te motiveren. Onze ontwerpen impliceren steeds een positieve noot voor uw merk, uw bedrijf én onze samenleving.

05. Ontwerp website

Je hebt honger, dus je gaat naar het eerste restaurant dat je ziet. Eenmaal binnen zie je stof liggen op de toog, geniet een groepje vliegen van een nog niet afgeruimde verlaten tafel. Je kijkt naar de barman, die niet opkijkt van zijn telefoon terwijl de rook van zijn sigaret rond zijn vingers draait. En u, u draait zich om en zoekt een ander restaurant.

Hoewel vandaag niemand nog rookt op restaurant ziet u de analogie. En toch gebeurt dit scenario voortdurend op internet. U mag nog een topproduct of -dienst leveren en nog zo goed zichtbaar zijn op Google, u maakt geen kans op een succesvolle website. Daarom streven wij er naar een goed ogende website te ontwerpen, net zoals een sterrenrestaurant zijn interieur verzorgt. Alleen zo kan u van uw bezoekers klanten maken.

06. Social media

Wij kunnen voor u uw website en bij uitbreiding uw social media kanalen beheren. Wij stippelen hiervoor samen met u een strategie uit om een zo groot mogelijk publiek aan te spreken, relevant aan uw product/dienst. Het beheren van een online aanwezigheid is vaak een uitgebreide taak en vraagt vaak veel aandacht om efficiënt te zijn, daarom kan u het beheer aan ons over laten. Zo kan u zich volledig toeleggen op wat u het beste kan: uw zaak runnen.

07. Webwinkel / E-commerce

We gaan een hele stap verder dan een online cataloog met een winkelmandje. Bij de planning van de site nemen we zowel de koopcyclus van uw product onder de loep als de noden en wensen van uw klanten alsook uw doelen.